• Dobrodošli!

  • 091 576 5984

Košarica

Opći uvjeti prodaje

Uvjeti poslovanja

Uvjeti poslovanja vrijede za kupce čije se prebivalište nalazi na području Republike Hrvatske. Isporučujemo robu i van područja Republike Hrvatske, no u tom slučaju morate dogovoriti uvjete dostave putem kontakta na mail adresu portieri.hr@gmail.com.

KUPAC

Kupac može postati svaka osoba koja prihvaća naše uvjete poslovanja što se potvrđuje narudžbom artikala. Prihvaćanje općih uvjeta poslovanja kupac potvrđuje prilikom narudžbe za kupnju artikala na Internet trgovini www.portieri.eu.

PRODAVATELJ

PORTIERI D.O.O  Labin, Prilaz kikova 1 vl. David Kršulja i Andrej Prskalo

OIB:46234228481

CIJENE

Svi proizvodi ponuđeni u internet PORTIERI D.O.O izraženi su cijenom u Hrvatskoj nacionalnoj valuti, hrvatska kuna (kn) – nismo u sustavu PDV-a. U cijenu nisu uključeni troškovi dostave koji se naplaćuju prilikom preuzimanja robe. Više o uvjetima dostave pročitajte pod kategorijom DOSTAVA. U cijenu nije uključen trošak TISKA.

NAČIN PLAĆANJA:
Cijene su izražene u hrvatskim kunama (kn) i za sada je moguće platiti pouzećem dostavnoj službi, uplatom na naš žiro račun . Podaci našega žiro računa se nalaze u svakom računu koji primite pute e-mail-a.

FOTOGRAFIJE I OPISI:

Fotografije i opisi pojedinih proizvoda dobiveni su od proizvođača/dobavljača ili preuzeti s interneta i ne moraju nužno biti identični. Zadržavamo pravo pogreške u opisu i fotografiji proizvoda.

Za sve ostale proizvode račun je jedini dokument s kojim kupac može ostvariti svoja prava.

REKLAMACIJE I PRIGOVORI
Svoje  prigovore možete poslati na e-mail:  portieri.hr@gmail.com ili poštom na našu adresu. Odredbom Europske komisije br. 524/2013 o on-line rješavanju potrošačkih sporova koja se primjenjuje od 09.01.2016 godine, u pogon je stavljena Platforma za online rješavanje potrošačkih sporova (Platforma za ORS). Elektronska poveznica (link) na Platformu za ORS.

RASKID UGOVORA

Kupac može otkazati ugovor – narudžbu, ne navodeći za to razlog u roku od 14 dana. Rok otkazivanja narudžbe počinje teći od dana kada je kupac primio proizvod. Kupac mora obavijestiti prodavatelja o otkazivanju narudžbe pismenim putem na obrascu za otkazivanje narudžbi.

Narudžba se smatra otkazanom kada prodavatelj primi pismenu obavijest. U slučaju otkazivanja narudžbe kupac je dužan o svom trošku vratiti proizvod prodavatelju. Proizvod koji kupac vraća prodavatelju mora biti u originalnoj ambalaži, sa svim pripadajućim dijelovima, neoštećen i potpuno ispravan. Proizvod nije moguće vratiti ukoliko je na proizvodu vršena bilo kakva intervencija u cilju popravka ili prepravka, te ukoliko je do greške došlo nestručnim ili nepažljivim rukovanjem.

Prodavatelj se obvezuje kupcu vratiti cjelokupan iznos uplaćenih sredstava u roku od 14 dana po primitku pismene obavijesti o raskidu ugovora. Osim u slučaju korištenja proizvoda kada Trgovac ima pravo na umanjenje iznosa povrata u iznosu vrijednosti koju je proizvod izgubio uslijed korištenja proizvoda od strane Kupca.

Potrošač nema pravo na raskid ugovora. Isključeno na pravo od odustajanja:

• Artikal je tiskan (personaliziran)
• Artikal je korišten

NEMOGUĆNOST ISPORUKE OD STRANE PRODAVATELJA

U slučaju nemogućnosti isporuke proizvoda od strane prodavatelja zbog toga što naručenog proizvoda nema na zalihi ili ga nije više moguće naručiti od dobavljača, prodavatelj će pismeno obavijestiti kupca koji može otkazati narudžbu ili eventualno prihvatiti novi rok isporuke. Odluči li se potrošač otkazati narudžbu prodavatelj će kupcu vratiti uplaćeni novac što je prije moguće, a najkasnije u roku 30 dana od kada je nastupilo zakašnjenje uvećano za propisanu kamatnu stopu.

POPUSTI 

Cijena proizvoda  na internet trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnoj trgovini. Popusti na internet trgovini i u Maloprodajnoj trgovini NE MORAJU biti isti. Neki artikli su na sniženju samo  u internet trgovini.

PORTIERI D.O.O zadržava pravo na izmjenu ovih uvjeta i pravila bez prethodne najave.