• Dobrodošli!

  • 091 576 5984

Košarica

Opći uvjeti o dostavi

DOSTAVA
Opći uvjeti dostave za robu kupljenu putem web shop-a:

Dostava se obavlja na području cijele Hrvatske. Dostava se vrši putem prijevozničkih tvrtki koje obavljaju usluge transporta.

Za sve narudžbe dostava se plaća 40,00kn.

Rok isporuke

Dostavna služba dostavlja u roku 2 – 3 radna dana od preuzimanja pošiljke u skladištu. Iznimka su otoci i mjesta koja ne podržavaju svakodnevnu dostavu a gdje je dostava moguća prema rasporedu dostave. U slučaju štampe rukavica rok dostave se produljuje 2 radna dana.

Rok počinje od trenutka kad PORTIERI D.O.O zaprimi uplatu na žiro računu ili kad se kupac odluči kupnjom na web shopu (www.portieri.eu) . Subote i nedjelje ne računaju se u rok dostave.

Ostali uvjeti dostave

Kupac je dužan provjeriti ambalažu prilikom preuzimanja paketa. U slučaju oštećenja ambalaže koja upućuju na moguća oštećenja proizvoda, kupac je dužan odmah reklamirati proizvod dostavljaču koji je istu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.

Kupac prilikom uručenja treba obavezno provjeriti sadržaj pošiljke na oštećenja i sve pripadajuće dijelove navedene u specifikaciji proizvođača. U slučaju nedostataka ili oštećenja molimo da nas obavijestite što je ranije moguće, a najkasnije u roku2 dana od dostave.

Naknadne reklamacije ne možemo uvažiti! Nakon prvog korištenja rukavica ne priznajemo reklamacije. Naručeni proizvodi dostavljaju se do ulaza u stambeni objekt. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije obvezan nositi proizvode do kata na kojem se nalazi kupac, već do ulaza u zgradu.

Nemogućnost isporuke

Ukoliko Vam zbog neplaniranih okolnosti naručeni proizvod ne možemo isporučiti u navedenom vremenu, kontaktirat će Vas prodajni agent koristeći kontakt podatke koje ste naveli pri naručivanju.